Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK FOR MEDLEMMER OG SAMARBEJDSPARTNERE


Som følge af vores samarbejde behandler vi oplysninger om dig.
Denne persondatapolitik beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Retningslinjerne for vores behandling af personoplysninger findes i EU’s Databeskyttelsesforordning (”GDPR” -2016/679) og den danske Databeskyttelseslov, som begge trådte i kraft den 25. maj 2018.

 

1 DATAANSVARLIG

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
Skive Handel
Cvr-nummer: 1386 1935
Brårupgade 18 C, 7800 Skive
Mail: info@skivehandel.dk
Telefon: 6167 7194

 

2 FORMÅL - BRUG AF PERSONOPLYSNINGER
Vi anvender dine personoplysninger til følgende formål:
Vi behandler dine personoplysninger som led i kunde-/medlemsrelation og/eller i kraft af vores samarbejde.

3 KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER
Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

a)     Almindelige personoplysninger: Det er primært almindelige oplysninger såsom navn, adresse, kontaktdata, CVR.nr., ejerforhold mv., som vi
        behandler. Almindelige oplysninger med højere beskyttelsesniveau i form af CPR.nr. og oplysninger om straffelovsovertrædelser kan også blive
        behandlet.

b)     Følsomme personoplysninger: I visse tilfælde kan vi behandle personfølsomme oplysninger. Eksempelvis kan vi i forbindelse med sygdom behandle
        helbredsinformationer.

 

4 BEHANDLINGSGRUNDLAG

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag:

a)     For at kunne opfyldte vores kontrakt, samarbejdsaftale mv.

b)     For at kunne overholde gældende lovgivning.

c)      Hvis det følger af en tilstrækkelig legitim interesse.

d)     Hvis vi har fået samtykke til at behandle oplysningerne.

 

5 OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER

De personoplysninger, vi indsamler i forbindelse med kunde, medlem- og/eller samarbejdsforholdet, vil blive opbevaret fysisk og elektronisk. Dine oplysninger vil blive opbevaret sikkert og fortroligt. Det er alene personer med et sagligt behov, som har lovlig adgang til dine personoplysninger. Ved ophør af kunde- eller samarbejdsforholdet tager vi stilling til, i hvilket omfang dine oplysninger skal slettes. Som udgangspunkt vil dine personoplysninger blive opbevaret i 5 år efter kunde-eller samarbejdsforholdets ophør, og vil herefter blive slettet uden unødigt ophold ved årets udgang. Giver lovgivningen undtagelsesvis grundlag for en længere opbevaring kan dette finde sted.

 

6 KILDER

Vi indsamler personoplysninger fra følgende kilder:

  •       Direkte fra dig

  •       Offentlige myndigheder, fx SKAT

 

7 VIDEREGIVELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi kan videregive dine personoplysninger til tredjepart, som bistår os med at håndtere vores administration, fx lønadministration, bogholderi, hosting af it-systemer m.v. Ligeledes videregiver vi dine personoplysninger til relevante offentlige myndigheder i det omfang, vi er forpligtede hertil.

 

8 DINE RETTIGHEDER

Du har følgende rettigheder:

  •       Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.

  •       Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

  •       Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din
          tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

  •       Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format
          (dataportabilitet).

  •       Du kan altid indgive en klage over behandlingen af dine personoplysninger til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet. Du kan
          gøre brug af dine rettigheder ved at rette henvendelse til Handelschefen på følgende e-mail: info@skivehandel.dk. Der kan være betingelser
          eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde, eller at din
          indsigelse bliver imødekommet -dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

 

Denne persondatapolitik er sidst opdateret: 02.12.2019

 

Med venlig hilsen

Skive Handel

Åbningstider SønderCentret

Åbningstider Specialbutikkerne

  • Man - Tors:

    9.30 - 17.30

  • Fre:

    9.30 - 18.00

  • Lør:

    9.30 - 14.00

Åbningstider Kvickly

  • Normale åbningstider

  • Man - Søn:

    08.00 - 21.00

Åbningstider Bageriet

  • Man - Søn:

    06.00 - 21.00

Åbningstiderne for butikkerne i midtbyen

  • Man - Fre:

    10.00 - 17.30

  • Lør:

    09:30 - 14:00

Åbningstider Føtex

  • Normale åbningstider

  • Man - Søn:

    08.00 - 21.00

  • Åbningstiderne er vejledende for specialbutikkerne

Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies.
Du kan også acceptere cookies ved at klikke her